diumenge, de març 04, 2007

SANT FELIU RESPON



La maquetació d'aquesta publicació ha sigut realitzada amb Quarkxpress. Les fonts utilitzades són Helvetica (diferents estils) i Impact(també diferents estils), i creant una bona varietat de PiJ (curt, curt+, curt++ o llarg, llarg+,capitulars...). Els anunciants han sigut retocats amb Photoshop per fer-los a mida de l'espai destinats a anunciants.

Aquesta publicació va néixer fa 4 anys a Sant Feliu de Llobregat amb la voluntat de dir tot allò que els altres mitjans del poble no diuen o no volen dir. La seva periodicitat és bimestral i és totalment gratuïta i el finançament prové dels diferents comerços santfeliuencs que col·laboren amb la publicació. Cap dels membres guanya diners amb això (ni un duro), i la publicació està totalment oberta per aquells que hi vulguin participar. Les noticies sempre són contrastades i si existeix cap dubte sobre alguna d'elles no es publica, l'autoria dels articles no tant sols és del Sant Feliu Respon, si no que tot aquell que vol dir quelcom, té un espai on fer-ho (associacions, col·lectius de diferent tipus, treballadors...).

Gràcies a Dèu han arribat cartes de queixa d'algun partit polític (no diré el nom), cosa que encara en fa tenir més ganes de tirar endavant.