dijous, de març 08, 2007

BUSCATRAZOS, CAPES I ESTILS A ILLUSTRATOR



Amb aquesta pràctica hem vist com utilitzar la finestra buscatrazos per crear aquest simbol del temps tant maco. Primer hem creat quatre cercles (amb les tecles alt+majús crearem un cercle perfecte) i els hem unit pitjant las tecla d'AÑADIR A ÁREA DE FORMA de la paleta buscatrazos. Després hem possat un rectangle allà on volem que talli per poder crear els núvols.



Una vegada hem fet aixó, dibuixarem el sol de la seguent manera. Primer farem tres cercles (cada un més petit que l'altre) i els alinearem de la manera que ens convingui dintre de la paleta ALINEAR. Una vega fet aixó haurem de possar el color que volguem. També podem separar els cerclesem capes, aixó és tant fàcil com selleccionar l'objecte, crear una capa i enganxar-lo a dintre. Per crear les punxes del sol haurem d'anar a EFECTOS/DISTORSIÓN/ZIGZAG i escollir les opcions d'efecte que millor representin el que volem fer.




Després només quedarà posicionar els objectes com volguem, amés de poder possar efectes a cada un dels elements només seleccionant-los i anat a la paleta d'efectes (els grups d'efectes es poden carregar mitjançant AÑADIR BIBLIOTECA DE EFECTOS al submenú de la finestra on està aquesta paleta). Una altre vegada Illustartor ens sorpren amb la gran quantitat de possibilitats que ens dona a l'hora de tractar imatges vectorials.

2 comentaris:

Víctor ha dit...

tiene cojones que estemos a 3 metros y nos comuniquemos asi, bueno ahi va:

www.victorroblesgadea.blogspot.com

Eli ha dit...

El teu blog està més currat que el meu! a veure si el victor m´ensenya més coses. Merci pel comentari!